365 plates #60 de suikertante!

Sinds 2,5 week weet ik dat ik suikertante word. En vandaag hoorde ik wat het wordt! Ook was vandaag een super drukke dag op het werk, alles kwam bij elkaar. Maar laten we maar eens beginnen met het bord van vandaag!

Sorry voor de kwaliteit, pas ik morgenochtend even aan 🙂

Vandaag aten we leftovers! Zuurkool vam dinsdag met spaghetti van gisteren. Dit in combinatie met youtube filmpjes kijken was het perfecte avondmaal.

Maar nu door naar hetgeen wat mijn dag maakte! De neef van Kenneth en zijn vrouw met hun zoontje verwachten… *tromgeroffel* een meisje! Kenneth wordt peetoom van een meisje! Ik suikertante! Hoe gaaf is dat! Misschien kom ik dan ooit toch nog bij K3! Of samen met dr broer naar Fortuna Sittard als ze dat leuk vindt. Ik heb al van alles in mn hoofd gehaald wat ik haar graag zou willen kopen. Ik verheug me erop!

Hoe was jullie donderdag?


3 comments for “365 plates #60 de suikertante!

  1. oma
    januari 27, 2017 at 8:13 am

    proficiat samen, wat zoiets kan doen! xx

Klets gezellig mee!