Kelly en Ballontraebay

Leuk dat je wilt weten wie er achter de laptop zit!

Mijn naam is Kelly, 22 jaartjes jong en studente Manager Transport en Logistiek. Ik woon samen met mijn lieve vriend Kenneth in een gezellig dorp. Ook ben ik nog trots baasje van Jive een Engelse Cocker Spaniel en Sjonnie een baardagaam. Jive woont bij mijn ouders en zusjes en Sjonnie zit bij ons in huis in een terrarium.

In mijn vrije tijd vind je mij, als ik niet achter de laptop zit, in de vrachtwagen. Kenneth is namelijk binnenland vrachtwagen chauffeur. Daarnaast vind ik het geweldig om auto te rijden, te koken,  te fotograferen, te winkelen, te lezen, te photoshoppen, te gamen, te wandelen en nog heel veel meer. Ik hou dus niet heel veel tijd over om mij te vervelen!

Mijn allergrootste hobby, van jongs af aan, is het bouwen van websites. Dat doe ik al zo lang als ik mij kan herinneren. Websites over Engelse Cocker Spaniels, Winx Club, fotografie en designs, veel heeft de revue gepasseerd. En na een kleine stop ontdekte ik dus het bloggen. Het duurde even voor ik de stap durfde te zetten, maar uiteindelijk deed ik het toch. Van Kelly’s blog naar The Dutch Notebook en dan nu Ballontraebay.

Ballontraebay is een persoonlijke blog met food en lifestyle gecombineerd. Ik geef je een kijkje in het leven van een jonge starter, of ja starters. De nodige tips, tricks, ervaringen en fun wil ik delen.  Maar buiten dat deel ik eigenlijk alles wat me bezig houdt.

De naam verwijst naar Jive. Kemajills Ballontraebay is namelijk haar stamboomnaam. Toen ik nog thuis woonde lag ze altijd naast me tijdens het computeren. En dat doet ze nog steeds als ik bij mijn ouders ben. Ze is mijn trots, rots en inspiratiebron, en daarom vond ik het mooi om deze plek naar haar te vernoemen!

Als je vragen hebt, voel je vrij om mij een mailtje te sturen of te reageren onder een van de artikelen.

Ik wens je veel plezier !