Random foto’s met de Canon EOS M10

Random foto’s van de afgelopen tijd, dat is wat ik jullie vandaag wil laten zien. Het leek me leuk om af en toe wat nieuwe resultaten te delen die ik heb gemaakt met de Canon EOS M10 ! Want ook dat zijn er weer een heel aantal. Van zelfportretten tot foto’s van een kattensnuit. Kijken jullie mee ?

Laatst was ik een vrijdag vrij en dat was voor mij de perfecte gelegenheid om eens wat tijd vrij te maken om te kijken wat ik met mijn camera allemaal kan. Zo maakte ik verschillende foto’s van spullen die je de komende tijd terug gaan komen. Maar ook probeerde ik de functie om foto’s te maken met de telefoon uit. Zo maakte ik een hele reeks zelfportretten voor hier en mijn social media!

Ook testte ik de functie uit om foto’s van eten mee te kunnen maken. Dat was ook heel tof om te doen. Je zag dat het geheel wat lichter en wat feller gekleurd werd. Op sommige foto’s heel gaaf, maar op sommige ook te nep voor mijn gevoel. Dus het is leuk om zowel de standaard functie als de “food” functie te gebruiken.

De eerste keer dat ik foto’s maakte moest Jive gelijk natuurlijk op de foto gezet worden. Dit keer had ik de camera mee naar mijn zusje en schoonbroer. Yoshi een van de poezen is niet camera schuw dus dat werd een hele leuke “fotoshoot” waar ik het meeste van wilde delen. En eigenlijk ontstond ook hierdoor het idee om een soort updates te geven wat betreft fotografie. Het is namelijk nog steeds een hobby, en dat had ik niet gedacht!

En dat waren de random foto’s alweer. Ik ben benieuwd wanneer ik jullie weer een update kan geven! Misschien over een maandje, dan zit ik al weer wat langer op school en dan kan ik op pad met mijn camera. Fotograferen jullie ook graag ?

7 comments for “Random foto’s met de Canon EOS M10

 1. oma
  januari 22, 2017 at 11:52 am

  wij hebben ook vaak foto’s gemaakt en nog wel, maar veel minder. Het zijn en waren vaak moment-opnames voor de herinnering. De apparatuur is nu veel vernuftiger, maar of de kwaliteit van de foto’s daardoor beter is?? In ieder geval succes met je hobby’s! xx

  • Ballontraebay
   januari 22, 2017 at 7:19 pm

   Dank u wel oma xx

 2. januari 23, 2017 at 11:15 am

  Wauw, wat een prachtige foto’s van mijn lieve Yoshi, zou je me die ook even willen sturen Kelly?

  • Ballontraebay
   januari 24, 2017 at 6:32 am

   Dankjewel Jordy 🙂 Ja hoor! Doe ik!

 3. Dorothé
  januari 26, 2017 at 1:00 pm

  Altijd mn mobiel bij de hand
  Idd het liefst voor foto’s
  Xxx

  • Ballontraebay
   januari 26, 2017 at 6:23 pm

   Dat is ook het makkelijkste! xxx

Klets gezellig mee!