Ballontraebay Youtube: Meivakantie weekvlog #1

De allereerste Ballontraebay weekvlog is een feit ! Afgelopen meivakantie heb ik een groot gedeelte vastgelegd en er een filmpje van gemaakt. Tijd om hem met jullie te delen, en mij een trap onder de kont te geven om ook voor de camera te gaan staan!

Vloggen

weekvlog

De meivakantie vloog voorbij, dat kon je wel lezen in de 365 plates update. Feit is wel dat je met deze updates niet alles ziet van wat er achter de schermen gebeurd. Nou zul je dan in een weekvlog ook niet zien, want dan zit je dus een week naar een filmpje te kijken. Moeten we niet willen!

Dus besloot ik vanaf dinsdag, (maandag was ik bek af door de Dutch Youtube Gathering), te gaan filmen wat ik zoal deed tot en met vrijdag. Gewoon eens uitproberen hoe het is om te filmen en proberen mijn grenzen erin te verleggen! Heel spannend, een hoop gegiebel, een hoop gepraat en een hoop naahh doe toch maar niet later, zat ik vrijdagavond dan toch een filmpje in elkaar te zetten. Aan de ene kant denk ik, “nee, begin er niet aan, wat doe je je aan!” en aan de andere kant denk ik “Boeiend, ik ga het gewoon doen”. En daar heb ik dus naar geluisterd. Niet meer proberen, maar gewoon doen, net als alle anderen!

De weekvlog

En met deze speech wil ik dan graag mijn vlog beginnen ! Ik wens je veel kijkplezier en hoop dat je er net zo hard om lacht als ik !

YouTube

Tja met het vloggen heb ik dus ook YouTube weer opgepakt. Dat wil zeggen dat de Swedish Chef weer in beeld gaat komen en ik gewoon random filmpjes ga maken ! Omdat ik dat leuk vind, en ik ook het in elkaar zetten ervan hilarisch vind. Dus mocht je daar als eerst van op de hoogte willen zijn, kun je je het beste even abonneren op het YouTube kanaal. Het is zoals ik in de vlog al zeg gratis en daar houden we van!

Tip, tricks, ideeën, alles is welkom! Hoe vond je de eerste vlog ?

 

 

 

 

Volg je me al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

6 comments for “Ballontraebay Youtube: Meivakantie weekvlog #1

 1. Ger
  mei 5, 2017 at 7:09 am

  Leuk vaker doen Toppie

  • Ballontraebay
   mei 5, 2017 at 7:34 am

   Dankjewel!

 2. José
  mei 5, 2017 at 8:00 am

  heel leuk gedaan. Ben nu al benieuwd naar het volgende !!!!

  • Ballontraebay
   mei 5, 2017 at 8:02 am

   Lief, dankjewel!

 3. oma
  mei 5, 2017 at 12:05 pm

  Goed gedaan Kelly, de eerste keer is het moeilijkste en dan gelijk zo’n lange! Je kunt het en laat ons maar zien hoe jij je er verder in ontwikkelt. Wij zijn benieuwd! Fijn weekend en groetjes van oma xx

  • Ballontraebay
   mei 5, 2017 at 4:30 pm

   Dankjewel oma ! Groetjes liefs xx

Klets gezellig mee!